fbpx

SISUSTUSPALVELUT – VERKKOKAUPPA

SISUSTUSPALVELUT – VERKKOKAUPPA

Haluatko edetä helposti sisustamiseen liittyvien suunnittelu- ja neuvontapalveluiden osalta? Verkkokaupasta löydät valmiit sisustuspalvelupaketit. Kun teet ostoksesi verkkokaupassa, olen sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse seuraavien kahden arkipäivän aikana sopiaksemme aikataulun palvelun toteutukselle.

Verkkokaupasta löydät myös lahjakortit.  Kun haluat lahjakortin muulla summalla kuin 100,- tai 200,- euroa, niin ole yhteydessä suoraan sähköpostitse tai puhelimitse.

Voit myös ostaa palveluita ottamalla yhteyttä sähköpostitse seija.yliniemi@designyliniemi.fi tai puhelimitse 040 8230 354.

SISUSTUSNEUVONTAPALVELUT

Sisustamisen ideapalaveri etäpalveluna

Sisustamisen ideapalaverissa käydään läpi kotisi sisustamiseen liittyvia ratkaisuja sekä pohditaan vaihtoehtoja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ideapalaveri on tunnin mittainen etäpalaveri. Palveluun ei sisälly kirjallista yhteenvetoa.

Palvelun toteutus etäpalveluna.

Palvelun hinta 69,- euroa.

Sisustuskonsultointi - Perus

Palvelun toteutus etäpalveluna tai noin kahden tunnin mittaisena asiakaskäyntinä Oulun alueella.

Palvelun toteutus etäpalveluna voidaan jakaa esimerkiksi 2×60 minuutin palavereiksi. Näin pääset työstämään kotiasi palavereiden välillä ja olen käytettävissä ja tukenasi muutoksessa.

Palvelu sisältää jälkikäteen toimitettavan lyhyen yhteenvedon.

Palvelun hinta 199,- euroa.

Sisustuskonsultointi - Laaja

Palvelun toteutus etäpalveluna tai noin kahden tunnin mittaisena asiakaskäyntinä Oulun alueella.

Etäpalvelu voidaan jakaa esimerkiksi kolmeksi etäpalaveriksi tai puhelinkeskusteluksi. Näin pääset työstämään kotiasi palavereiden välillä ja olen käytettävissä ja tukenasi muutoksessa.

Alkukartoitus sähköpostitse.

Luonnos kirjallisesta yhteenvedosta ja luonnoksen läpikäynti etäyhteyksin.

Mahdolliset muutokset kirjalliseen yhteenvetoon ja lopullisen dokumentin toimitus sähköpostitse. Dokumentti sisältää kuvia ja neuvoja lopputuloksen saavuttamiseksi.

Palvelun hinta 349,- euroa.

SISUSTUSSUUNNITTELUPALVELUT

Yhden huoneen (makuuhuone, työhuone tai vastaava) sisustussuunnittelu

 • Pintamateriaali- ja värisuunnittelu
 • Kalustesuunnittelu
 • Valaistussuunnittelu
 • Sisustustekstiilisuunnittelu
 • 3D-havainnekuvat
 • Materiaali- ja tuoteluettelo

 Palvelun hinta 390,- euroa.

Yhtenäisen tilan (esim. keittiö, ruokailutila ja olohuone) tai kahden huoneen, yksiön tai penen kaksion sisustussuunnittelu

 • Pintamateriaali- ja värisuunnittelu
 • Kalustesuunnittelu
 • Valaistussuunnittelu
 • Sisustustekstiilisuunnittelu
 • Huonekohtainen yhteenveto
 • 3D-havainnekuvat
 • Materiaali- ja tuoteluettelo

Palvelun hinta 690,- euroa. 

LAHJAKORTIT

Sisustuslahjakortti 100,- euroa

Sisustuslahjakortti on hieno lahjaidea henkilölle, joka toivoisi ideoita ja ajatuksia mm. kodin toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseen.

Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin summan osana sisustuspalveluiden tai sisustustekstiilien hankintaa.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta. Lahjakortin toimitus sähköpostitse lahjakortin tilaajalle.

Sisustuslahjakortti 200,- euroa

Sisustuslahjakortti on hieno lahjaidea henkilölle, joka halauaisi ideoita ja ajatuksia mm. kodin toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseen.

Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin summan sisustusneuvontaan tai osana sisustuspalveluiden tai sisustustekstiilien hankintaa.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta. Lahjakortin toimitus sähköpostitse lahjakortin tilaajalle.

VERKKOKURSSI

Asunnosta koti - verkkokurssi 87,- euroa

Tuntuuko sinusta, että kodista puuttuu jotain? Haluaisitko siitä viihtyisämmän? Ehkä mietit tavaroiden karsimista tai uuden kodin sisustamista. Mitä tehdä perintökalustolle? Haluaisit tehdä jotakin, mutta alkuun pääseminen jumittaa.

Asunnosta koti -verkkokurssi auttaa sinua  omannäköiseen ja -tuntuiseen kotiin.  Kurssi on laadittu yhteistyöprojektina (Psykoterapeutti, LL Mirja Heikkilä sekä sisustusalan yrittäjä Seija Yliniemi).

Mitä saat kurssilla?

Asunnosta koti -verkkokurssi yhdistää uudella tavalla kodin ja ihmisen. Kurssilla pohditaan kodin viihtyisyyden parantamista niin, että poimit sinulle parhaiten sopivat vinkit oman näköiseen kotiin. Kurssi auttaa sinua alkuun kodin muutoksessa.

Neljälle viikolle jaoteltu materiaali on käytössäsi pysyvästi ja voit palata siihen yhä uudestaan. Kurssilla saamiasi työkaluja ja taitoja voit käyttää loppuelämäsi ajan. Selkeät tehtävät auttavat sinua myös ottamaan huomioon ja käsittelemään kotiin liittyviä asioita, esimerkiksi yksin jäämisen jälkeen tai pesän tyhjentyessä.

Miten verkkokurssi toimii?

Maksat kurssin verkkokaupassa ja samassa yhteydessä täydennät sähköpostiosoitteesi.  Saat sähköpostiin kuitin, jossa on linkki Asunnosta koti -oppaan lataukseen. Lataa kurssi.