fbpx

SISUSTUSKANKAAT JA SISUSTUSTEKSTIILIT

TÄYDENTÄVÄT KOKONAISUUDEN!

Laadukkaat sisustuskankaat ja sisustustekstiilit

Valikoimastani löydät laadukkaita sisustuskankaita ja sisustustekstiilejä. Materiaalit ovat huolella valittuja, helppohoitoisia ja aikaa kestäviä. Valikoimassa mm. sametteja, paksua pellavaa, juuttia sekä ulkokäyttöön tarkoitettuja sisustuskankaita. Materiaalit ovat tilaustuotteita.

Sisustustekstiilit tuovat tilaan tunnelmaa ja lämpöä sekä lisäävät viihtyisyyden tunnetta. Kauniit sisustustekstiilit, kuten verhot ryhdittävät tilaa. Erilaisilla tekstiileillä on helppo päivittää sisustusta.

Löydät kauttani sisustuskankaita omiin sisustustöihisi, oletpa sitten ompelemassa verhoja, tyynyjä tai verhoilemassa kalusteita.

Neuvon sinua verhojen ripustamisessa mm. verhokiskojen ja verhotankojen valinnan osalta. Suunnittelen kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi sisustustekstiilit. Palvelen myös yrityksiä. Teen sisustustekstiilien ompelutöitä sekä kevyitä verhoilutöitä. Kauttani löydät ompelijan palvelut suurempiin töihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja tai henkilökohtaista neuvontaa sisustushaaveidesi toteuttamiseksi. Luo tunnelmaa kotiisi!

Tervetuloa katsomaan ja tutustumaan materiaaleihin pieneen showroomiin Oulun Pateniemessä.

Olen paikalla sopimuksen mukaan, joten varaathan käynnille sinulle sopivan ajankohdan! 

Laita viestiä tai soita, niin sovitaan tapaaminen. seija.yliniemi@designyliniemi.fi  tai puhelimitse 040 8230 354.

Verhokankaat – Tyynykankaat – Päiväpeitteet – Päiväpeitekankaat – Verhoilukankaat – Terassikankaat – Sisätyynyt – Matot

Sisustuskankaat, tyynyt ja päiväpeitot.

Kauttani löydät mm. seuraavien tuotemerkkien tuotteita.