fbpx
Astiavuokraus Oulu kodin juhlia varten.

KODIN JUHLAT

SUVUN JA YSTÄVIEN KOHTAAMISHETKI! 

KODIN JUHLAT

Onko tiedossa kodin juhlat, lapsen kaste- tai nimiäisjuhlat, kenties ylioppilasjuhlat, omat syntymäpäiväsi tai iäkkään vanhempasi merkkipäivä. Mikä juhla tahansa, vaikka tupaantuliaiset, niin autan sinua. 

Juhla voi olla kodissasi, vapaa-ajan asunnolla tai jokin muu juhlatila.

 

ASTIAVUOKRAUS SEKÄ SUUNNITTELU- JA JÄRJESTÄMISAPUA

Astiavuokraus on järkevä vaihtoehto, kun järjestät juhlia. Vuokraan laadukkaan ja tyylikkään astiaston kodin juhliin, kuohuviinilasit, maljakot, pöytäliinat, astiapyyhkeet, esiliinat ja lyhdyt. Hankin halutessasi teemaan sopivat kukat, lautasliinat ja kynttilät. Astiavuokraus on ekologinen valinta, kaikkea ei tarvitse hankkia itselle keittiön ja kaappien täytteeksi.

Mikäli kotisi kaipaa ehostusta ennen juhlia, saat apua kodin sisustamiseen ja muutokseen. Olethan yhteydessä hyvissä ajoin ennen juhlia, jotta ennätämme suunnitella onnistuneet juhlat. Mikäli haluat apua ruoanvalmistuksessa tai kodin siivouksessa juhlia varten, autan löytämään yhteistyökumppanit.

TOIMINTATAPA

Voit vuokrata pelkän astiaston tai osia siitä. Halutessasi astiat ja muut tarvikkeet asetellaan paikoilleen.

Astiat, tekstiilit ja tarvikkeet pakataan kuljetuslaatikoihin ja toimitetaan sinulle tai voit noutaa ne itse. Juhlien jälkeen astioiden palautus puhtaina kuljetuslaatikoihin pakattuina.  Tekstiilien huolto ja pesu kuuluvat palveluun. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja soita minulle tai lähetä sähköpostiviesti, niin räätälöidään juhliisi sopiva kokonaisuus. Juhla on aina ainutkertainen kokemus!

ASIAKKAIDEN PALAUTE

Astioiden vuokrauksesta olen saanut pelkästään hyvää palautetta. Astiat ovat kauniit ja laadukkaat. Juhlat on helppo järjestää, kun kaikki tärkeimmät astiat ovat vuokrattavissa. Astiavuokraus on helppoa eikä turhia hankintoja tarvitse tehdä.

Astioita on vuokrattu erilaisiin kodin juhliin kuten ristiäiset, nimiäisjuhlat, vihkitilaisuudet, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja syntymäpäivät. Osalla asiakkaistani on ollut useammatkin juhlat joihin ovat astioita vuokranneet. 

Vuokrattavat astiat näet tämän sivun valokuvissa sekä vuokraushinnaston kuvista!

Soita minulle puh. 040 8230 354. Kysy lisätietoja tai laita viestiä sähköpostitse seija.yliniemi@designyliniemi.fi 

Juhlien järjestäminen
Ylioppilasjuhla
yhdessä onnistuen!

Astiavuokraus Oulu
Kodin juhlat palvelu Oulu
Juhlajärjestelyt
Astiavuokraus Oulu
Kastejuhla
Syksyn juhlat
Astiavuokraus Oulu
Astiavuokraus Oulu
Astiavuokraus Oulu
Astiavuokraus Oulu
Astiavuokraus Oulu