fbpx
Sisustussuunnittelu yksilöllisesti ja aikaa kestävin ratkaisuin.

sisustussuunnittelu

TOIMIVA, KÄYTÄNNÖLLINEN JA VIIHTYISÄ!

SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Toimivat, käytännölliset ja viihtyisät tilat kauniine yksityiskohtineen luovat hyvänolontunnetta ympärillemme.

Palvelen sinua niin pienissä kuin suurissakin hankkeissa, olipa kyse yhdestä seinästä, huoneesta tai koko kodista.

Sisustussuunnittelu lähtee liikkeelle kartoituskäynnillä sekä kuuntelemalla sinun toiveesi ja ajatuksesi sekä huomioiden käytettävä budjetti. Haluan antaa aikaa ja kiireettömyyttä jokaiselle työtehtävälleni.

Sisustussuunnitelma rakentuu aina asiakaslähtöisesti ja sisältö räätälöidään asiakkaan kohteen mukaan. Sisustussuunnitelma voi sisältää pintamateriaali- ja värisuunnittelun, irtokaluste-, kiintokaluste-, valaistus- ja sisustustekstiilisuunnittelun. Suunnittelu voi kattaa vain yhden osa-alueen, esimerkiksi irtokalustesuunnitelman.

Halutessasi autan sinua materiaali- ja kalustehankinnoissa mm. tarjouspyyntöjen osalta. 

Yksi osaamisalueistani on 3D-sisustussuunnittelu, joka 3D-havainnekuvin on oiva apu hahmottamaan, miltä tilat tulevat näyttämään valmiina. Haluan, että tavoitat ja koet 3D-havainnekuvieni avulla valmiin tilan tunnelman.

Asiakkaiden sisustussuunnittelutyöt ovat liittyneet kodin remontointiin, uuden kodin rakentamiseen, yksittäisen tilan tai useamman huoneen kokonaisuuteen. Asiakkaitani ovat pariskunnat, lapsiperheet, yksinasuvat kuin senioritkin.

Kartoituskäynti on maksuton Oulun alueella. Suunnittelutyön hinta muodostuu kohteen mukaan, kysy rohkeasti tarjous. Tarjous ei sido sinua hankintaan.

Sisustussuunnittelija Seija Yliniemi

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Joustava palvelu ja huomioitiin hyvin omat toiveet. Kaikista materiaaleista tuli lista ja ostopaikka mikä helpotti hankintoja todella paljon. Kiva, kun oli huoneista aina kaksi vaihtoehtoa, josta voi valita mieleisen. Hyvin hyödynnetty myös omia jo olemassa olevia kalusteita. Olemme tyytyväisiä palveluun.”

”Palvelu oli ystävällistä ja erittäin ammattimaista, asiakkaan ääntä kuunneltiin. Kontaktointi tapahtui ajan henkeen sopivasti kasvotusten sekä etäyhteydellä. Seija toteutti ammattilaisen ottein useamman vaihtoehdon, josta asiakkaana oli helppo valita itselleen soveltuvin. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella Seijan palvelua muillekin.”

”Mahtava kyky nähdä tilojen mahdollisuudet. Asiakasta kuunteleva.”

Hei!

Jätä vapaamuotoinen yhteydenottopyyntö sähköpostitse seija.yliniemi@designyliniemi.fi tai käytä yhteys sivulta löytyvää yhteydenottolomaketta.

Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti ja keskustellaan lisää eri vaihtoehdoista sinun tavoitteesi saavuttamiseksi!

Voit myös soittaa minulle puh. 040 8230 354.

Sisustussuunnittelija Seija Yliniemi. Teen 3D-sisustussuunnittelua.

3d-sisustussuunnittelu

3D-sisustussuunnittelu auttaa hahmottamaan tilaa visuaalisesti ja helpottaa päätösten teossa. Se sopii monenlaisiin tarkoituksiin, niin olemassa oleviin kohteisiin kuin uudiskohteisiin.

3D-havainnekuvat ovat yksi osa sisustussuunnitelman sisältöä.

Havainnekuvat havainnollistavat kalusteiden sijoittelua, kun kotia päivitetään pelkkien kalusteiden osalta. Useassa kohteessa kalusteet uusitaan vain osin ja yhdistetään kodissa olemassa oleviin kalusteisiin.

Havainnekuvat auttavat näkemään tilan silloinkin, kun uusitaan pelkät seinien ja lattioiden pinnat, mutta tilaan jäävät olemassa olevat kalusteet.

Alla 3D-havainnekuvia eri tarkoituksiin toteutettuina.

olen apunasi

teidän projektissanne!