fbpx

SISUSTUSTEKSTIILIT SISUSTAMISESSA

Sisustustekstiileillä ja sisustuskankailla tuot viihtyisyyttä ja lämpöä kodin tiloihin.

Tekstiileillä saat helposti muunneltua sisustusta eri vuodenaikojen mukaan. Keväällä vaaleampia sävyjä ja syksyllä kohti talvea mentäessä kaipaamme sävyihin usein enempi syvyyttä.

Sisustustekstiileillä luot tunnelmaa

Sisustustekstiileillä on helppo uudistaa tilaa ja päivittää tilan tunnelmaa. Tilaan saa tuotua uusia värejä mattojen, verhojen, peittojen ja tyynyjen avulla. Jos kaipaat rauhaa nykyiseen sisustukseen, sisustustekstiileillä voit rauhoittaa ja harmonisoida olemassa olevaa sisustusta.

Tekstiilien struktuuri ja värit vaikuttavat tilan tunnelmaan. Rouhea kudonta luo mielenkiintoista rosoisuutta, samettipinnat syleilevät pehmeydellä ja utuisella ulkonäöllä.

Tekstiileillä voi myös viedä huomion epäkohdasta, jonka ei halua sisustuksessa erottuvan. Kuluneelle sohvalle voi asetella tyynyjä tai laskostella peiton vangitsemaan katseen ja viemään huomion.

Sisustustekstiilien materiaalit

Vastuullisuusteeman myötä sisustustekstiilien materiaalit ovat kehittyneet aivan viime vuosina. Nykyään on hyvin saatavilla kestäviä ja vastuullisesti valmistettuja sisustustekstiilejä ja sisustuskankaita.

Lapsiperheisiin ja lemmikkieläinten omistajille löytyy valikoima helposti puhdistettavia ja kulutusta kestäviä tekstiilejä.

Luonnonmateriaalit, kuten pellava, juutti ja villa ovat suosittuja sisustamisessa. Ne ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä.

Verhot

Verhoilla sisustaminen on noussut suosioon pitkän verhottoman kauden jälkeen.

Verhoilla saa tuotua erilaisia sävyjä kotisi sisustukseen. Verhot voivat tukea kodin harmonista värimaailmaa kodin väripaletin mukaisesti. Verhot voivat yllättää myös rohkealla värillä.

Verhojen malliin ja niiden ripustamiseen on monenlaisia vaihtoehtoja. Myös verhomateriaaleissa on paljon valikoimaa. Pimentävistä verhoista aina henkäyksen kevyisiin Ververhoihin.

Verhot ovat visuaalisesti kaunis elementti sisustamisessa. Verhoilla on myös toiminnallista merkitystä muun muassa valon hallinta ja akustiikka huomioiden.

Sisustustyynyt

Sisustustyynyt tuovat loppusilauksen sisustamiseen. Sisustustyynyjen väreillä ja materiaaleilla muunnat helposti kotisi sisustusta vuodenaikojen mukaan. Sisustustyynyjen yhdistelmillä tuo kodikkuutta ja persoonallisuutta sisustukseen.

Sisustustyynyt voivat olla koristeina sängyllä tai toimia tukena sohvalla istuttaessa. Yhdistele erilaisia värejä, materiaaleja ja kokoja. Luot näin mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Sisustustyynyjen materiaalin valintaa kannattaa pohtia keston ja huollettavuuden kannalta, mikäli tyynyt tulevat kovaankin käyttöön.

Matot

Matot tuovat mukavuutta ja pehmeyttä. Matot yhdessä kalusteiden kanssa luovat kokonaisuuden yhdistäen kalusteryhmän, kuten sohvan ja nojatuolit. Kylmällä pakkassäällä matto tuo myös lämmön tunteen jalkapohjan alle.

Kaipaako sinun kotisi sisustustekstiilejä

Kauttani löydät valmiita sisustustekstiilejä ja sisustuskankaita. Jos olet innokas ompelija, voit toteuttaa itse sisustustekstiilien valmistuksen. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää ompelijan palveluita ja saa valmiit tuotteet kotiisi.

Olet tervetullut katsomaan sisustustekstiilejä ja sisustuskankaita työhuoneelleni. Varaa oma henkilökohtainen aikasi.

Täydellinenkin tila kaipaa tekstiilien pehmeyttä!

—–

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Yhteystiedot löydät sivun alareunasta tai Yhteys sivulta.