fbpx

SISUSTUSSUUNNITTELU ETÄNÄ

Etäsuunnittelu 3D-havainnekuvin

Oletko remontoimassa omaa kotiasi tai hankkimassa ammattilaisen toteuttamaan remontoinnin? Olipa valintasi kumpi tahansa, sisustussuunnitelma auttaa sinua projektissasi alkuun ja eteenpäin. Suunnitelman avulla kokonaisuus pysyy kasassa ja voit tehdä kotisi muutosta pidemmälläkin aikavälillä kadottamatta tavoittelemaasi lopputulosta. Suunnitelman avulla vältät turhat hankinnat ja säästät rahaa materiaaleissa sekä kalustuksessa, kun kokonaisuus on etukäteen suunniteltu ja yhdessä pohdittu. 

Sisustussuunnittelu etänä.

Mitä on etäsuunnittelu?

Etäsuunnittelu ei sido fyysisiin paikkoihin, vaan työtä voin tehdä kaukaakin yhteistyössä kanssasi. Sisustussuunnittelu on vuoropuhelua asiakkaan ja sisustussuunnittelijan välillä. Etäsuunnittelussa yhteyttä pidetään puhelimitse, sähköpostitse ja etätyövälinein, kuten Teams- tai Zoom-sovellukset. 

Miten suunnittelutyö etenee?

Etäsuunnittelu eroaa perinteisestä suunnittelusta ainoastaan siinä, etten käy paikanpäällä kohteessa. Opastan sinua lähtötietojen toimittamisessa ja toimitat tarvittavat lähtötiedot minulle sisustussuunnitelman laatimista varten. Sisustussuunnitelma valmistuu lähtötietojen pohjalta luonnosvaiheeksi ja sen jälkeen valmiiksi suunnitelmaksi yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Kuuntelen toiveesi herkällä korvalla. Sinä määrittelet toteutukselle budjetin. Materiaali- ja kalustevalinnat suunnittelen budjettiisi pohjautuen. Tärkeintä on sinulle mieluinen, toimiva ja kaunis lopputulos.

—–

Ota yhteyttä tai kysy lisätietoja, niin rakennetaan sinulle sopiva kokonaisuus!