fbpx

ETÄSUUNNITTELU

Etäsuunnittelu 3D-havainnekuvin 

Oletko remontoimassa omaa kotiasi tai hankit ammattilaisen toteuttamaan remontoinnin. Olipa valintasi kumpi tahansa, sisustussuunnitelma auttaa sinua projektissasi alkuun ja eteenpäin. Suunnitelman avulla kokonaisuus pysyy kasassa ja voit tehdä muutosta pidemmälläkin aikavälillä kadottamatta tavoittelemaasi lopputulosta. Suunnitelman avulla myös vältät turhat hankinnat ja säästät rahaa materiaaleissa sekä kalustuksessa, kun kokonaisuus on etukäteen suunniteltu ja yhdessä pohdittu. 

3D-sisustussuunnittelu Oulu

Mitä on etäsuunnittelu?

Etäsuunnittelu ei sido fyysisiin paikkoihin, vaan työtä voin tehdä kaukaakin yhteistyössä kanssasi. Sisustussuunnittelu on vuoropuhelua asiakkaan ja sisustussuunnittelijan välillä. Etäsuunnittelussa yhteyttä pidetään puhelimitse, sähköpostitse ja käyttämällä sähköisiä etätyökaluja, jotka mahdollistavat monipuolisen yhteydenpidon ja suunnitelmien jakamisen. Löydämme varmasti sopivan tavan pitää yhteyttä, jos  etätyökalut tuntuvat oudoille.

Sisustussuunnittelu Oulu
3D-sisustussuunnittelu

Miten suunnittelutyö etenee?

Etäsuunnittelu eroaa perinteisestä suunnittelusta ainoastaan siinä, ettei sisustussuunnittelija käy kohteessa. Asiakas toimittaa tarvittavat lähtötiedot sisustussuunnitelman laatimista varten. Sisustussuunnitelma valmistuu lähtötietojen pohjalta luonnosvaiheeksi ja sen jälkeen valmiiksi suunnitelmaksi yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Toiveesi kartoitetaan ja sinua kuunnellaan herkällä korvalla. Sinä määrittelet toteutukselle budjetin. Materiaali- ja kalustevalinnat suunnitellaan budjettiisi pohjautuen. Tärkeintä on toimiva ja kaunis lopputulos.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisätietoja, niin rakennetaan sinulle sopiva kokonaisuus!

SINUN KOTIASI VARTEN!