fbpx
Astiavuokraus Oulu

KODIN JUHLAT

Oletko järjestämässä kodin juhlia?

Kodin juhlat jäävät muistojen kirjaan ja haluaisit niiden onnistuvan, mutta mietit riittävätkö omat resurssit ja aika juhlien järjestelyihin.

Juhlien järjestämisen voi hankkia myös palveluina, joko pelkän astiavuokrauksen muodossa, suunnittelutukena tai järjestelyapuna. Kokonaisuus rakentuu aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kodin juhla voi olla kodissasi tai muussa vuokraamassasi tilassa.

Astiavuokraus Oulu

Astiavuokraus

Juhlien järjestäminen vaatii arjesta poiketen ylimääräisiä astioita tarjoiluita varten. Juhlat vaativat myös muita tarvikkeita kuten somisteita ja maljakoita. Astiavuokraus on toimiva vaihtoehto juhlia järjestettäessä. Se on ekologista ja säästää kustannuksia, kun vuokrauksella välttää turhat hankinnat. Vuokra-astioilla voi myös täydentää kätevästi omaa astiastoaan.

Kodin juhliin vuokrattavana on muun muassa astiasto, kuohuviinilasit, somisteita sekä tekstiilituotteita. Voit vuokrata pelkät tuotteet ilman muita palveluita. Astioiden lisäksi juhlajärjestelyihin voi sisältyä muun muassa somisteiden, kukkien, lautasliinojen ym. tavaroiden hankinta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia niiden hankkimisesta.

Ylioppilasjuhlat

Kodin valmistelu juhliin

Juhlien järjestäminen vaatii usein kodin raivaamista liiallisista tavaroista. Tämä ei tarkoita sitä, että tavarat hävitettäisiin. Tavarat kerätään väliaikaisesti talteen, jolloin vieraille jää liikkuma- ja istumatilaa, kodin puhtaanapito juhlia varten helpottuu ja koti pysyy hyvässä järjestyksessä juhlien ajan. Jos et itse ennätä tätä tehdä, niin autan tavaroiden järjestelyissä.

Kun kodin tarpeettomat tavarat on järjestelty talteen ja tarvittavat hankinnat on suoritettu, on aika juhlastailaukselle. Juhlastailaus on kodin viimeistelyä juhlia varten.

Olisiko tämä palvelu minulle?

Juhlapalvelu on tarkoitettu kaikille kodin juhlien järjestäjille, jos arki- ja työkiireiden lomassa järjestät juhlia tai koet tarvitsevasi apua, vaikka ajatusten jakamiseen ja järjestelysuunnitelmien tekemiseen. Tärkeintähän on, että juhlasi onnistuvat ja voit itsekin nauttia juhlista ilman uuvuttavaa järjestelyhuolta tai ylimääräistä jännitystä.

Jos haluat ennen juhlia päivittää kotisi sisustusta esimerkiksi kodin sisustustekstiilien osalta, niin räätälöidään kokonaisuus sen mukaan.  Olethan ajoissa liikkeellä, jotta suunnittelulle ja toteutukselle jää riittävästi aikaa ennen varsinaista juhlapäivää.

—–

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä minkälainen palvelupaketti olisi tarpeisiisi sopiva sinun kodin juhliasi varten.