fbpx

VIIHTYISÄN KODIN PUOLESTA

KÄYTÄNNÖN APUA KODIN MUUTOKSEEN

VIIHTYISÄN KODIN PUOLESTA

Vietätkö paljon aikaa kotonasi? Onko elämäntilanteesi muuttunut? Haluaisitko apua kotisi toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseen? Mikä toisi sinulle iloa elämään ja voisit kodissasi hyvin? Oletko ehkä muuttamassa uuteen kotiin ja tarvitset apua tavaroiden karsimisessa tai järjestämisessä?

Sisustussuunnittelu ja neuvontapalveluiden lisäksi tarjoan käytännön apua kodin muutoksessa tai uuteen kotiin muutettaessa.

Palvelun tarkoituksena on kodin toimivuuden ja viihtyisyyden parantaminen. Palvelun tarkempi sisältö määräytyy sinun tilanteesi, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Olen tehnyt asiakkaiden kanssa yhdessä mm. kodin kalusteiden uudelleen järjestelyä, muuton aikataulusuunnittelua, remonttitarjousten vertailua, uuden kodin kalustamista sekä yhdessä on karsittu tavaroita ja käyty ostoksilla.

Työn toteutusaikataulu sovitaan toiveidesi mukaisesti. Voit sopia kanssani kertaluontoisen käynnin, jolloin kotia järjestellään kuntoon. Voimme myös sopia pidemmästä projektista, jolloin työtä tehdään sovitusti pidemmällä ajanjaksolla.

Viihtyisän kodin puolesta palvelun hinta esimerkiksi kolmen tunnin pakettina 169,- euroa (sis. alv 24 %).

Palvelu sopii hyvin ikäihmisten tarpeisiin. Palvelun voi hankkia myös lahjaksi lahjakortin muodossa.

Aikaa ja kiireettömyyttä sinulle ja kodillesi!

Tilaa palvelu tai kysy rohkeasti lisätietoja puhelimitse 040 8230 354, sähköpostitse seija.yliniemi@designyliniemi.fi 

Viihtyisän kodin puolesta.