fbpx
Sisustussuunnittelu yksilöllisesti ja aikaa kestävin ratkaisuin.

sisustussuunnittelu

TOIMIVA, KÄYTÄNNÖLLINEN JA VIIHTYISÄ!

Toimivat, käytännölliset ja viihtyisät tilat kauniine yksityiskohtineen luovat hyvänolontunnetta ympärillemme.

Palvelen sinua niin pienissä kuin suurissakin hankkeissa, olipa kyse yhdestä seinästä, huoneesta tai koko kodista.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnittelu lähtee liikkeelle kartoituskäynnillä sekä kuuntelemalla sinun toiveesi ja ajatuksesi sekä huomioiden käytettävä budjetti. Haluan antaa aikaa ja kiireettömyyttä jokaiselle työtehtävälleni.

Sisustussuunnitelma rakentuu aina asiakaslähtöisesti ja sisältö räätälöidään asiakkaan kohteen mukaan. Sisustussuunnitelma voi sisältää pintamateriaali- ja värisuunnittelun, irtokaluste-, kiintokaluste-, valaistus- ja tekstiilisuunnittelun. Suunnittelu voi kattaa vain yhden osa-alueen, esimerkiksi irtokalustesuunnitelman.

Halutessasi autan sinua materiaali- ja kalustehankinnoissa mm. tarjouspyyntöjen osalta. 

Yksi osaamisalueistani on 3D-sisustussuunnittelu, joka 3D-havainnekuvin on oiva apu hahmottamaan, miltä tilat tulevat näyttämään valmiina. Haluan, että tavoitat ja koet 3D-havainnekuvieni avulla valmiin tilan tunnelman.

Kartoituskäynti on maksuton Oulun alueella. Suunnittelutyön hinta muodostuu kohteen mukaan, kysy rohkeasti tarjous. Tarjous ei sido sinua hankintaan.

Sisustussuunnittelija Seija Yliniemi

SISUSTUSKONSULTOINTI

Sisustuskonsultointi on noin kahden tunnin mittainen konsultointikäynti asiakkaan luona. Sisustuskonsultointi on sisustussuunnitelmaa kevyempi vaihtoehto. Konsultointi soveltuu esimerkiksi ideointiin tilan toimivuudesta, viihtyisyydestä tai vaikka uudesta kalustejärjestyksestä.

Onko sinulla oma suunnitelma, johon haluaisit tukea ja kommentit? Tarvitsetko kaveria kalustejärjestelymuutoksen toteuttamiseen?

Sisustuskonsultointi soveltuu myös kodin valmisteluun joulua varten, kun haluat jouluun ideoita ja ajatuksia.

Jos sinulla on perhepiirissä henkilö tai ystävä, joka tarvitsee apua, niin tämä on myös oiva lahjaidea.

Konsultointikäynnin hinta 230,- euroa.

Sisustussuunnittelu Oulu

STAILAUSPALVELU

Kodin, myytävän tai vuokrattavan kohteen stailauspalvelu yksityishenkilöille ja kiinteistövälittäjille.

Palvelu soveltuu asunnon myyntitilanteisiin, olitpa myymässä asuntoa itse tai kiinteistövälittäjän kautta.

Palvelu sopii myös vuokrakohteiden stailaamiseen, kun asuntoa tarjotaan vuokrattavaksi tai tavoitellaan kohteen parempaa käyttöastetta esimerkiksi vuokramökin tai airbnb-asunnon osalta.

SISUSTAMISTA MYÖS ETÄPALVELUINA

Asutko kauempana tai haluaisitko uudistaa etäällä sijaitsevaa vapaa-ajan asuntoasi?

Sisustussuunnittelu ja sisustuskonsultointi onnistuvat myös etäpalveluina. Etäpalveluissa hyödynnän nykyaikaisia etätyövälineitä. Yhteyttä voidaan pitää esimerkiksi Teams-sovelluksella tai muulla vastaavalla etätyösovelluksella sekä puhelimitse ja sähköpostitse.

Yhteydenpitomuoto voidaan sopia jo työn alussa. Tarvittaessa saat kauttani myös tukea etätyövälineiden käyttöön liittyviin kysymyksiin.

Sisustussuunnittelija Oulu

Halutessasi kauttani saat hankittua kauniita sisustustekstiilejä ja sisustuskankaita kotiisi. Tuon materiaalinäytteet tarvittaessa mukanani kartoitus- ja konsultointikäynnille. Mm. Design of the Time, Lauritzon’s, Nevotex ja Lennol.

Sisustustekstiilit sisä- ja ulkotiloihin.

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Joustava palvelu ja huomioitiin hyvin omat toiveet. Kaikista materiaaleista tuli lista ja ostopaikka mikä helpotti hankintoja todella paljon. Kiva, kun oli huoneista aina kaksi vaihtoehtoa, josta voi valita mieleisen. Hyvin hyödynnetty myös omia jo olemassa olevia kalusteita. Olemme tyytyväisiä palveluun.”

”Palvelu oli ystävällistä ja erittäin ammattimaista, asiakkaan ääntä kuunneltiin. Kontaktointi tapahtui ajan henkeen sopivasti kasvotusten sekä etäyhteydellä. Seija toteutti ammattilaisen ottein useamman vaihtoehdon, josta asiakkaana oli helppo valita itselleen soveltuvin. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella Seijan palvelua muillekin.”

”Mahtava kyky nähdä tilojen mahdollisuudet. Asiakasta kuunteleva.”

Hei!

Jätä vapaamuotoinen yhteydenottopyyntö sähköpostitse osoitteeseen seija.yliniemi@designyliniemi.fi tai soita minulle puh. 040 8230 354.

Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti ja keskustellaan lisää eri vaihtoehdoista sinun tavoitteesi saavuttamiseksi!

Sisustussuunnittelija Seija Yliniemi. Teen 3D-sisustussuunnittelua.

3d-sisustussuunnittelu

3D-sisustussuunnittelu auttaa hahmottamaan tilaa visuaalisesti ja näin helpottaa päätösten teossa. Se sopiikin monenlaisiin tarkoituksiin, niin olemassa oleviin kohteisiin kuin uudiskohteisiinkin.

3D-havainnekuvat ovat yksi osa sisustussuunnitelman sisältöä.

Havainnekuvat havainnollistavat kalusteiden sijoittelua, kun kotia päivitetään pelkkien kalusteiden osalta. Useassa kohteessa kalusteet uusitaan vain osin ja yhdistetään jo kodissa olemassa oleviin kalusteisiin.

Havainnekuvat myös auttavat näkemään tilan silloinkin, kun uusitaan pelkät seinien ja lattioiden pinnat, mutta tilaan jäävät olemassa olevat kalusteet.

Alla 3D-havainnekuvia eri tarkoituksiin toteutettuina.

olen apunasi

teidän projektissanne!