fbpx

projektinhallinta

Sisustusprojektin hallinta

Sisustusprojektin hallinta suunnitteluvaiheesta toteutukseen

Miksi projektinhallintaa tarvitaan?

Projektinhallintaa tarvitaan yleensä suuremmassa ja pidempikestoisessa hankkeessa. Hanke voi olla uuden kodin tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen. Se voi olla kodin pintaremontti, jossa remontoidaan useampia huoneita.

Projektille sovitaan toteutusaikataulu, sillä on alku ja loppu. Jotta pysytään kiinni sovitussa, on usein tarpeellista pohtia projektinhallintaa. Onko arkesi kiireinen työn ja perheen vuoksi? Huolehditko itse kaikesta projektin sujuvuudesta vai haluatko rinnallesi yhteistyökumppanin auttamaan sinua ja selvittämään asioita.

Yrityksille

Oletko rakennusalan yrittäjä tai remontoija? Tarvitsetko avuksesi luotettavaa kumppania projektin saattamisessa valmiiksi. Tarjoan sinulle apua mm. sisustamisen hankinnoissa, niiden aikataulutuksissa, sisustussuunnittelussa sekä yhteydenpidossa eri osapuolten välillä.

Kokonaisuus muotoutuu aina tapauskohtaisesti niin, että yrityksesi voi keskittyä toteutustyön tekemiseen. Projektinhallinnan avulla projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa.

Sisustusprojektin hallinta.
Yksityisasiakkaille

Yksityisasiakkaille tarjoan palvelua suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja valmiiseen projektiin. Palvelukokonaisuus rakentuu teidän tarpeen mukaan. Jokainen kohde on erilainen, joten työnsisältö vaihtelee.

Mitä palveluita tarjoan?

Olen tukenasi suunnitteluvaiheessa vertailemassa ja valitsemassa pintamateriaaleja, kalusteita, valaisimia sekä muita sisustamisen yksityiskohtia. Autan sinua halutessasi materiaalien kilpailutuksessa.

Olen apunasi toteutuksen seurannassa. Niin uudisrakentamisessa kuin remonttikohteissakin tulee yllättäviä tilanteita vastaan. Parhaiden ratkaisuiden tulee löytyä nopeasti, jotta pysytään kiinni sovituissa toteutusaikatauluissa.

Vuoropuhelua eri toimijoiden välillä. Pienissä ja suurissa projekteissa on useita osapuolia ja rooleja, kuten tilaaja tai rakennuttaja, toteutuksen tekijä, materiaalitoimittaja, jotta kaikki sujuu saumattomasti, keskinäisen kommunikaation merkitys korostuu.

Työkokemukseni

Ennen sisustusalan opintoja ja yrittäjyyttä työskentelin pitkään suuren teollisuuslaitoksen hankintatoimessa. Työssäni olin tekemisissä materiaali- ja palveluhankintojen osalta eri alojen ja erikokoisten yritysten kanssa. Hankinnan tietojärjestelmät sekä niiden koulutus olivat osa työtäni. Myös erilaiset projektit ja projektityöskentely tulivat  tutuiksi.

Arki toi eteen yllättäviä tilanteita, jotka haastoivat ratkaisun löytämiseksi. Tiedon, ratkaisuiden ja vaihtoehtojen etsiminen olivat suuressa roolissa työssäni. Tilanteiden ratkaisemisessa opin sen, että monenlaisia hyviä ratkaisuvaihtoehtoja löytyy kunhan niitä etsii eikä luovuta ensimmäisen kohdalla.

Organisointikyky, tietotekniset taidot, työturvallisuus, aikatauluista kiinni pitäminen sekä työskentely kiireenkin alla ovat tuttua.

Jos kiinnostuit projektinhallintapalvelustani, niin ole yhteydessä jättämällä yhteydenottopyyntö tai soita minulle puh. 040 8230 354. Keskustellaan, kuinka voisin auttaa hankkeessasi.

 

Projektinhallintaa teidän

projektianne varten!